Psykologi- ja psykoterapiapalvelut

Psykologipalvelut

Tarjoan psykologin konsultaatioita ja asiantuntija-apua, yksittäisiä neuvonta- tai kriisikäyntejä ja hoidollisia tapaamisia, psykologin tutkimuksia ja arvioita, vanhempainohjausta sekä työnohjausta. 

Voit ottaa minuun yhteyttä, ja voimme yhdessä pohtia millaisesta tuesta olisi sinulle eniten hyötyä. Nuorten kohdalla myös vanhemmat voivat ottaa minuun yhteyttä ollessaan nuoresta huolissaan.

Tarjoamani palvelut ovat saatavilla myös tietosuojatun nettiyhteyden kautta, sekä englannin ja espanjan kielellä. Lisäksi puhun bulgariaa.

Services also available in English. Trabajo tambien en español. Говоря също български.


Potilasrekisterin tietosuojaseloste:

Psykoterapiapalvelut

Tarjoan lyhyttä ja pitkää psykoterapiaa integratiivisella viitekehyksellä (Valvira- ja Kelapätevyys). Työskentelyn tavoite ja käytettävät menetelmät räätälöidään yhteistyössä asiakkaan kanssa tilanteen mukaisesti. Keskeistä työskentelyssä on muutosta tukevan luottamuksellisen ja turvallisen yhteistyösuhteen rakentuminen ja tarkasteleminen. Työtapani on aktiivinen ja keskusteleva, sekä asiakkaan omaa kokemusta ja tunteita tavoittamaan pyrkivä.

Integratiiviseen psykoterapiaan voit tutustua tarkemmin esimerkiksi Integratiivisen psykoterapian yhdistyksen kotisivuilla: https://www.integratiivinenpsykoterapia.fi

Lisäksi tarjoan interpersoonallista psykoterapiaa (IPT) sekä traumafokusoitua kognitiivista käyttäytymisterapiaa (TF-CBT).

© 2016 Vera Gergov Tmi, Y-tunnus 2760246-6 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!